Kompanija ''DM'': Podrška za Kajak kanu i rafting klub ''Trebišnjica''iz Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Kompanija ''DM'': Podrška za Kajak kanu i rafting klub ''Trebišnjica''iz Trebinja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:12.08.2021.

Kompanija „DM“ odabrala je 13 dječijih sportskih udruženja i klubova iz cijele BiH, čiji će rad i projekte podržati u realizaciji, a među njima je i Kajak kanu i rafting klub "Trebišnjica" iz Trebinja.

Iako je planirano da ukupna vrijednost donacije bude 10.000 maraka, zbog velikog broja prijava iznos je povećan na 17.755KM.

„Pregledavajući prijave klubova i udruženja koji su se odazvali na poziv ’dm-a’ stekli smo uvid u realne potrebe i poteškoće s kojima se susreću na terenu, te smo odlučili povećati iznos donacije. Navedene potrebe obuhvataju sve od nabavke osnovne opreme za nesmetan rad i provođenje aktivnosti do inkluzivnih projekata i aktivnosti. Drago nam je ukoliko smo na ovaj način uspjeli dati barem mali doprinos razvoju sporta u BiH, naročito za mlađe uzraste“, kazala je Admira Isaković, član uprave „DM-a“ BiH.

Poziv je bio otvoren do 12. jula ove godine, a realizacija projekata je predviđena najkasnije do maja naredne godine.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: