Trebinje domaćin 1. Svesrpskog atletskog kupa (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinje domaćin 1. Svesrpskog atletskog kupa (FOTO)

Izvor: RTRS | Datum:04.09.2021.

Grad Trebinje izabran je da bude domaćin 1. Svesrpskog atletskog kupa.

- Dogovoreni su svi detalji u vezi održavanja 1. Svesrpskog atletskog kupa u Trebinju 15. septembra - rekao je predsjednik Atletskog Saveza Republike Srpske Duško Ivičić nakon nedavne posjete Trebinju i razgovora sa gradonačelnikom Milanom Ćurićem.

Ovo je još jedan od niza projekata koji će se realizovati kroz saradnju dva bratska atletska saveza, Srpske i Srbije.

- Zadovoljstvo nam je što ljubiteljima atletike u Srpskoj i Srbiji možemo da ponudimo jedno ovako kvalitetno takmičenje. Naravno veliku zahvalnost dugujemo Srpskom Atletskom Savezu i njihovim regionalnim savezima koji su prihvatili naš prijedlog, gradu Trebinje i gradonačelniku Ćuriću na prihvatanju domaćinstva i pomoći u realizaciji ovog takmičenja, Ministarstvu porodice, omladine i sporta i naravno predsjednici Srpske Željki Cvijanović koji su pomogli u realizaciji ovog projekta - naveo je Ivičić.

Na takmičenju učešće bi trebalo da uzmu reprezentacije:

- AS Republike Srpske

- AS Vojvodine

- AS Centralne Srbije

- AS Beograda

- AS Kosova i Metohije

Očekuje se učešće oko 100 atletičara iz Srbije i Srpske u 10 različitih atletskih disciplina.

S obzirom da je ovo 1. Svesrpski atletski kup, ideja nam je da preraste u tradicionalan i da ga obilježavamo i ubuduće 15. septembra na naš zajednički praznik - poručio je Ivičić.
 
 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: