Gradonačelnik Ćurić organizovao prijem za igrače, članove stručnog štaba i rukovodstvo RK Leotar | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Gradonačelnik Ćurić organizovao prijem za igrače, članove stručnog štaba i rukovodstvo RK Leotar

Izvor: Radio Trebinje | Datum:09.09.2021.

Gradonačelnik Trebinja danas je organizovao prijem za igrače, članove stručnog štaba i rukovodstvo Rukometnog kluba Leotar, koji je proteklog vikenda osvojio drugo mjesto na finalnom turniru za Kup RS koji je održan u Gradišci.

Čestitajući u ime Gradske uprave rukometašima Leotara na odličnom rezultatu, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je izrazio zadovoljstvo što trebinjski premijerligaš ostvaruje odlične rezultate, kako u takmičarskom dijelu, tako i u omasovljenju kluba.

„Mi kao odgovorna gradska uprava nastojaćemo da održimo postojeći broj premijerligaških klubova, a svaki novi klub koji se plasira u elitno BiH društvo, imaće podršku grada“, rekao je  gradonačelnik Trebinja.

„Činjenica je da ćemo u narednom periodu morati da izdvajamo veća sredstva za sport i opredjeljeni smo ako treba da se i kreditno zadužimo da pomognemo sport ali i kulturu i tako sa mladim ljudima omasovimo sportske kolektive“, rekao je gradonačelnik.

U ime Rukometnog kluba Leotar, gradonačelniku za nesebičnu podršku, zahvalio se predsjednik Upravnog odbora kluba Stevan Bekan i uručio mu srebrenu medalju sa finalnog turnira. O rezultatima u Gradišci i najavama predsotjećeg šampionata govorili su šef stručnog štaba Leotara Darko Tavrić i kapiten kluba Veselin Savović.

Prvenstvo u Premijer ligi BiH počinje u drugoj polovini septembra, a Leotar će u prvom kolu dočekati ekipu Sloge iz Doboja i nastojati da im se, sa eventualnom pobjedom, revanšira za poraz u finalu Rukometnog kupa RS.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: