Krunić pred utakmicu sa Zrinskim: Na Policama niko nije favorit osim Leotara | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Krunić pred utakmicu sa Zrinskim: Na Policama niko nije favorit osim Leotara

Izvor: Radio Trebinje | Datum:09.09.2021.

Trener Leotara Branislav Krunić danas je na konferenciji za novinare istakao da Trebinjce u subotu očekuje teška utakmica protiv Zrinskog, koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazao kvalitet uz prepoznatljiv stil igre.

„Ekipe Zrinskog u proteklom dijelu prvenstva uz ekipu Tuzla Sitija pokazala je najviše, primili su samo dva gola i uz njihov prepoznatljiv stil igre biće veoma teško našim fudbalerima. Kod Zrinskog izdvaja se kapiten Biblija, koji je možda i najbolji fudbaler Premijer lige, tako da ćemo posebnu pažnju obratiti na njega. U našoj ekipi svi igrači su spremni osim Todorovića. Na Policama niko nije favorit osim Leotara i mi očekujemo da ćemo ovu utakmicu odigrati najbolje što možemo“, kazao je trener Leotara.

Prvotimac trebinjske ekipe Asim Zec rekao je da su spremni pred meč sa Zrinskim i da će on i ostali fudbaleri trebinjske ekipe dati sve da dođu do pozitivnog rezultata.

Utakmica 8. kola M:tel Premijer lige između FK "Leotar" i HŠK "Zrinjski"se igra u subotu, sa početkom u 16.30 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: