Povodom Dana srpskog jedinstva: Trebinje domaćin SVESRPSKOG ATLETSKOG KUPA | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Povodom Dana srpskog jedinstva: Trebinje domaćin SVESRPSKOG ATLETSKOG KUPA

Izvor: Radio Trebinje | Datum:14.09.2021.

Povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, u srijedu, 15. septembra, na stadionu „Police“ biće održan „Svesrpski atletski kup 2021“, u organizaciji atletskih saveza Republike Srpske i Srbije, a pod pokroviteljstvom Predsjednika RS, Ministarstva porodice, omladine i sporta RS i Grada Trebinja.

Očekuje se učešće oko 100 atletičara iz Srbije i Republike Srpske, a takmičenje je zamišljeno kao petomeč selekcija područnih atletskih saveza - Kosova i Metohije, Beograda, Vojvodine i Centralne Srbije, koji sačinjavaju Srpski atletski savez, te domaćina - selekcije Republike Srpske.

Kategorija je apsolutna (seniori), a takmičenja će se odvijati po propozicijama ASRS, i to u deset disciplina - 100 metara, 110 metara s preponama, 400 m, 800 m, 3.000 m, bacanje koplja, bacanje kugle, skok u vis, skok u dalj i skok s motkom.

Manifestaciju će u 16.15 časova svečano otvoriti gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, uz prisustvo visokih zvaničnika svih atletskih saveza, nakon čega će uslijediti takmičenja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: