Leo bolji od ''Rudara'': Konačno slavlje i pred svojim navijačima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leo bolji od ''Rudara'': Konačno slavlje i pred svojim navijačima

Izvor: Radio Trebinje | Datum:23.09.2021.

Fudbaleri „Leotara“ upisali su prvu ovosezonsku pobjedu pred svojim navijačima.

U susretu 10. kola Premijer lige BiH i svojevrsnom derbiju donjeg dijela tabele, slavili su juče na „Policima“ protiv „Rudara“ iz Prijedora rezultatom 2:1.

Trebinjci su poveli u ranoj fazi susreta: na asistenciju Zeca u 7. minuti pogodio je heroj prošlog kola i istorijske pobjede na Koševu - Miloš Aćimović.

Prilike da udvostruče vođstvo u nastavku nisu iskoristili Aćimović i dva puta Sekulović, ali svoju jesu gosti iz Prijedora, koji u 44. minuti preko Nikole Mandića dolaze do izjednačenja.

Inicijativa domaćih u drugom poluvremenu isplatila se u 58. minuti, kada je zbog igranja rukom u šesnaestercu sudija pokazao na penal - a preciran sa „bijele tačke“ bio je Asim Zec.

Desetak minuta kasnije, preko Zeca i Aćimovića, Trebinjci bilježe nove dobre prilike, kojima su i ranije mogli da osiguraju pun bodovni plijen. Do kraja su gosti pokazivali više inicijative ali bez izglednijih šansi da dovedu u pitanje zasluženu pobjedu domaćih.

Trener „Leotara“ Branislav Krunić nakon meča je istakao da je znao da ih čeka teška utakmica i da su brzi igrači prema naprijed poseban kvalitet rivala iz Prijedora a najveća opasnost za njegov tim.

„Mislim da smo danas stvorili dovoljno prilika i zasluženo došli do dva gola. Puno nam je značila pobjeda, igrači su pokušavali da završe posao što prije - i hvala Bogu, uspjeli smo da pobjedimo prvi put kući. Mislim da će nam mnogo značiti ove dvije vezane pobjede, velika razlika na tabeli - i to je sve zasluga igrača, ljudi u klubu i u gradu, svih koji se trude da se Leotar podigne“, kazao je Krunić.

Nakon 10. odigranih kola i dvije uzastopne pobjede, fudbaleri „Leotara“ imaju 11 bodova i nisu više među ekipama začelja.

U narednom kolu, Trebinjci gostuju kod ekipe „Željezničara“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: