Krunić pred meč sa Željezničarom: Nadamo se pozitivnom rezultatu i dobroj igri | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Krunić pred meč sa Željezničarom: Nadamo se pozitivnom rezultatu i dobroj igri

Izvor: RADIO TREBINJE | Datum:24.09.2021.

U prostorijama Fudbalskog kluba „Leotar“ danas je održana konferencija za novinare povodom utakmice koja će biti odigrana u Sarajevu, u okviru 11. kola Premijer lige BiH, između domaćeg „Željezničara“ i trebinjskog premijerligaraša „Leotara“.

Branislav Krunić, trener „Leotara“, uoči predstojećeg meča, kaže da se „Leotar“ nalazi u dobroj situaciji, kako igrački tako i bodovno, te po svim drugim parametrima što je bitno za ovo gostovanje.

„Mi smo do sada odigrali kvalitetno, dobro i čvrsto, nadam se da ćemo odigrati tako i ovu utakmicu i očekujem da možemo izvući povoljan rezultat. Pripremamo se za utakmicu, znamo kvalitete i probleme protivnika. Oni imaju dobrih i kvalitetnih igrača, sigurno da su nezgodna ekipa pogotovo na svom terenu. Pokazuju kakav su klub, oni su prije sedam dana proslavili stogodišnjicu postojanja. To je jedan od najvećih klubova na našim prostorima. Ali, kao što sam rekao, znamo njihove dobre i loše strane, pripremamo se za utakmicu u tom ambijentu, koji je povoljan za nas. Ukoliko budemo ponovili igre iz prethodnih utakmica možemo se nadati pozitivnom rezultatu“, rekao je Krunić.

Marko Perišić, fudbaler veznog reda „Leotara“ ističe da je u klubu pozitivna atmosfera, te da se i fudbaleri nadaju pozitivnom rezultatu.

„Uz jedan pristup kakav smo pokazali na Koševu i u prethodnoj utakmici sigurno da se možemo nadati pozitivnom rezultatu i dobroj igri. Mislim da iz kola u kolo izgledamo sve bolje“, naveo je Perišić.

Utakmica 11. kola Premijer lige BiH biće odigrana u nedjelju, 26. septembra, u 17 časova, na stadionu Grbavica.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: