Održana osnivačka Skupština Biciklističkog kluba ''Hercegovac'' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Održana osnivačka Skupština Biciklističkog kluba ''Hercegovac''

Izvor: Radio Bileća | Datum:28.09.2021.

Na juče održanoj osnivačkoj Skupštini Biciklističkog kluba „Hercegovac“ za predsjednika Kluba izabran je Stefan Delić, a za potpredsjednika Ivana Tabaković. Za predsjednika Skupštine imenovan je Miloš Drašković.
Na Skupštini je bilo riječi o planovima i aktivnostima novoosnovanog Biciklističkog kluba.
Ideja za osnivanje kluba nastala je nakon uspješno održane vožnje „Lake Tour“, koja je organizovana na inicijativu grupe zaljubljenika u ovaj sport.
„Planiramo da organizujemo biciklističke vožnje, da učestvujemo u brojnim trkama, ali i da promovišemo turizam u našim krajevima. Važno nam je i da širimo svijest o zdravom životu i biciklu kao ekološkom prevoznom sredstvu. Cilj nam je biciklizam približimo našim sugrađanima, da i oni požele da učestvuju u rekreativnim vožnjama“, kaže predsjednik Biciklističkog kluba Stefan Delić.
Prema Delićevim riječima Klub će raditi i na podizanju svijesti o biciklistima u saobraćaju, kao i na edukaciji mališana i njihovom razvijanju ljubavi prema biciklizmu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: