Podrška za tri hercegovačka sportska kluba | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Podrška za tri hercegovačka sportska kluba

Izvor: RADIO TREBINJE | Datum:01.10.2021.

Elektroprivreda Republike Srpske /ERS/, kao strateška i vodeća kompanija, sklopila je ugovore o saradnji sa tri sportska kolektiva iz hercegovačke regije, u okviru podrške koju pruža mladim talentima i sportistima.

Ugovore o saradnji potpisao je juče generalni direktor ERS-a Luka Petrović sa predstavnicima Omladinskog odbojkaškog kluba "Leotar" iz Trebinja, Odbojkaškog kluba "Hercegovac" iz Bileće i Biciklističkog kluba "Leotar" iz Trebinja.

Ove sportske organizacije okupljaju stotine članova i svojim radom promovišu sport, zdrave životne navike i podstiču mlade naraštaje da se bave sportom, zdravo rastu i socijalizuju se, objavljeno je na sajtu ERS-a.

"Podrška ERS-a mnogo nam znači jer će nam omogućiti da se fokusiramo na razvoj sporta i sportskih obaveza, a isključiti brigu oko neophodnih finansija", rekao je nakon potpisivanja ugovora Blagoje Rosandić iz Biciklističkog kluba "Leotar".


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: