Rukometaši spremni za derbi sa Borcem | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometaši spremni za derbi sa Borcem

Izvor: Radio Trebinje | Datum:18.10.2021.

Kapiten Rukometnog kluba Leotar Veselin Savović je na današnjoj konferenciji za novinare rekao da u srijedu, 20. oktobra zaljubljenici rukometa mogu očekivati kvalitetnu utakmicu između dvije ekipe Leotara i Borca, koje se nalaze na vrhu tabele Premijer lige BiH.

“Borac je kvalitetna ekipa i ne treba tu trošiti riječi. Ali smo dobro radili i trenirali, malo smo odmorniji nego oni, jer su imali nedavno dvije utakmice. Svakako ih spremno dočekujemo i daćemo sve od sebe”, kazao je Savović.

Njegovo mišljenje dijeli i Darko Tavrić, trener RK “Leotar” koji je istakao da utakmica sa RK “Borac” dolazi u pravom trenutku.

“Nakon četiri uzastopne pobjede, nismo se nadali da ćemo u petom kolu pričati o tome da ćemo igrati sa Borcem za prvo mjesto. Ne bih to pretjerano nazivao derbijem, to je utakmica kao i svaka druga i ne bih vršio pritisak ni na upravu, ni na igrače. Ima 30 utakmica da se odigra do kraja godine i treba da radimo i da uživamo i jedva čekamo utakmicu”, istakao je Tavrić i naveo da jedinu obavezu koju igrači imaju je da treninge odrade mentalno i fizički spremni.

On kaže da su i stari, ali i tri nova igrača, koja su se odmah uklopila, izuzetni talenti, ali vrijedni igrači i zbog toga dobri rezultati ne izostaju.

“U srijedu ćemo odigrati odličnu utakmicu i nećemo se predati iako su igrači Borca blagi favoriti”, zaključio je trener RK “Leotar” sa punim povjerenjem u svoje igrače.

Stevan Bekan, u ime Upravnog odbora RK “Leotar” kaže da je zadovoljan cjelokupnim stanjem u ovom klubu.

“Naravno nećemo usporiti i dalje ćemo sve snage ulagati svi zajedno da rukomet bude na najvišem nivou. Sve čestitke svim igračima koji ostavljaju srce na terenu i uvijek daju sve od sebe. Pozivam sve da bodre naš klub u ovoj veoma važnoj utakmici”, dodao je Bekan.

Utakmica se igra u srijedu, 20. oktobra od 18:30 časova u Sportskoj dvorani “Miloš Mrdić”.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: