Srpski derbi u Kupu BiH | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Srpski derbi u Kupu BiH

Izvor: Radio Trebinje | Datum:25.10.2021.

Nakon dva „vezana“ neriješena rezultata u šampionatu BiH, u utakmicama protiv Borca iz Banjaluke i tuzlanske Slobode, za fudbalere Leotara nema odmora.

 

Kapiteni Leotara i Borca ponovo u klinču, Srđan Andrić Leotar i Stojan Vranješ Borac

Već u srijedu očekuje ih utakmica protiv Borca u okviru šesnaestine finala Fudbalskog kupa BiH. Novi duel protiv aktuelnog šampiona BiH, koji igra u dobroj formi, biće iskušenje za izabranike Branislava Krunića. Kao najava za ovaj duel, sutra će u prostorijama Fudbalskog kluba Leotar biti održana konferencija za štampu sa početkom u 10 časova i 40 minuta. Žal za pobjedom u meču sa Slobodom ipak ostaje.

„Utakmica nam se 'otvorila' ali... u prvom poluvremenu igračku prednost nismo uspjeli da materijalizujemo. Što se tiče drugog poluvremena u ovoj utakmici promijenili smo formaciju i ubacili smo ofanzivnog igrača. Bilo je to dosta bolje, ali nismo neke idealne prilike stvorili i uspjeli smo da postignemo taj pogodak. Kada smo mislili da smo utakmicu priveli kraju, jedna neopreznost na kraju utakmice koštala nas je tri boda. Teška utakmica na teškom terenu, ali idemo dobrim putem i želimo nastaviti tako“, rekao je novinarima trener Leotara Branislav Krunić.

Utakmica Leotar Borac počinje u 14 časova i 30 minuta i pobjednik iz ovog duela ostvariće plasman u naredno kolo najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u BiH.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: