Krunić: Nema predaje protiv kvalitetne ekipe iz Tuzle | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Krunić: Nema predaje protiv kvalitetne ekipe iz Tuzle

Izvor: Radio Trebinje | Datum:29.10.2021.

Nakon niza utakmica odigranih na svom terenu, što u okviru Mtel Premijer lige BiH, što u okviru Kupa BiH, fudbaleri Leotara sutra putuju u Tuzlu gdje će se u nedjelju sastati sa ekipom Tuzla Sitija.

„Protivnik itekako opasan i kvalitetan. Možda napadački i najbolja ekipa koja je prije par dana Željezničaru na stadionu Grbavica postigla četiri gola što samo svjedoči o njihovim kvalitetima. Ipak, Leotar se nikada ne predaje i ubjeđen sam da ćemo pružiti kvalitetnu partiju“, rekao je danas Branislav Krunić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Leotar.

„Čeka nas vjerovatno najteži ispit do sada, ali nigdje nismo išli sa "bijelom zastavom", pa nećemo ni u Tuzlu", kratko je poručio i golman trebinjske ekipe Mićo Vukanović.

Prvi susret ovih ekipa u Trebinju u okviru 4. kola završen je pobjedom Tuzla Sitija rezultatom 2:0 i to je bio jedini zvanični susret ove dvije ekipe.

Za ovu utakmicu nije obezbijeđen TV prenos, a početak je u 13 časova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: