ERS uz najbolje sportiste Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

ERS uz najbolje sportiste Srpske

Izvor: ERS | Datum:04.11.2021.

Elektroprivreda Republike Srpske i ove godine pružila je podršku u organizaciji manifestacije „Izbor najboljeg sportiste Republike Srpske“ koju 67. put  organizuje jedina ćirilična novina u našoj zemlji,  Glas Srpske.

„ERS je tradicionalno uz narod i na sve moguće načine trudimo  se da mladim ljudima obezbjedimo uslove da ostanu na ovim prostorima i iskažu svoj talenat u svim oblastima. U prilog tome govori i činjenica da podršku naše kompanije imaju brojni  kolektivi, talentovani pojedinci, a intenzivno pomažemo i značajne manifestacije iz različitih oblasti,  a Glasov Izbor sportiste godine se nametnuo u najznačajnije sportske događaje u Srpskoj“, rekao je na potpisivanju ugovora generalni direktor MH ERS Luka Petrović.

Boris Dmitrašinović,  direktor  Glasa Srpske zahvalio je  Petroviću na kontinuiranom razumijevanju i podršci ističući da bi  zalaganje i rad zaposlenih bili uzaludni da nije i finansijske podrške  Elektroprivrede koja je svake godine uz Glas, što je omogućilo besprijekornu organizaciju ovog važnog sportskog događaja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: