Leotarov imperativ pobjede | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leotarov imperativ pobjede

Izvor: Radio Trebinje | Datum:04.11.2021.

Nekada su mečevi između Leotara i Širokog Brijega sa sobom nosili veliki intenzitet, neizvjesnost i duele u kojima se pobjednik nije znao do samog kraja, a nešto slično dogodiće se, po svoj prilici u subotu, u okviru redovnog kola BiH  Premijer lige.

Povodom odigravanja ovog meča, koji sa sobom nosi epitet hercegovačkog derbija, u prostorijama Fudbalskog kluba Leotar održana je konferencija za štampu.

„Pred nama je imperativ pobjede i od toga ne bježimo. Ukoliko odigramo kako znamo i umijemo, onako kako smo ove jeseni igrali na svom terenu, ubjeđen sam da možemo da pobijedimo. Široki je ozbiljan rival, koji kadar za prvi tim 'crpi' iz svoje omladinske škole i to je kvalitet više našeg sljedećeg protivnika“, rekao je na današnjoj konferenciji za štampu Branislav Krunić šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Leotar.

Fudbalska statistika kaže: biće ovo 26. prvenstveni susret između Leotara i Širokog Brijega. Leotar nije osjetio radost pobjede protiv Širokobriježana u posljednjih sedam susreta. Posljednju pobjedu trebinjski premijerligaš je ostvario 18.septembra, 2010. godine rezultatom 1:0.

Tradicija je, dakle na strani gostiju. Svjestan toga je i Miloš Aćimović fudbaler trebinjske ekipe.

„U ekipi je odlična atmosfera i spremni smo da damo sve od sebe da pobijedimo. Imperativ pobjede je pred nama i neće nas dodatno opterećivati. Čak, mislim, da će to biti prednost za nas u ovom duelu“, kaže Aćimović.

Utakmica se igra u subotu, a početak je u 13 časova.  


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: