TREBINJSKO VELIKO SRCE: 47 ekipa igra za Džaju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

TREBINJSKO VELIKO SRCE: 47 ekipa igra za Džaju

Izvor: Radio Trebinje | Datum:08.07.2016.

Na humanitarni turnir u malom fudbalu za pomoć liječenju Danijela Pudara Džaje, koji sutra počinje na igralištu ispred zgrade mjesne zajednice u naselju Hrupjela – prijavilo se čak 47 ekipa, kažu organizatori.

Među onima koji su uplatom kotizacije u iznosu od 50 KM – željeli da pomognu liječenje trebinjca Danijela Pudara – je i šest ekipa dječaka, koji će igrati razigravanje za plasman na turnir, a poseban kuriozitet je, kažu u organizaciji, prijava i jedne ženske ekipe, koja je željela da podrži akciju, a vjerovatno neće izaći na teren.

Akciji se priključilo i troje trebinjskih fudbalskih sudija, koji će volonterski suditi utakmice turnira.

„Za vrijeme turnira na igralištu će biti i kutije u koje će i gledaoci moći da ostave svoje priloge za Džajino liječenje“, kaže Janko Vujović, iz organizacije.

On dodaje da turnir počinje sutra od 17 časova, da će se igrati po sistemu eliminacije, te da će zbog velikog broja učesnika utakmice trajati po 15 minuta. Finale je u nedjelju, 10. jula, od 20 časova.

Turnir u Hrupjelima jedna je u nizu organizovanih akcija pomoći Danijelu Pudaru – Džaji, koji je nakon nesreće ostao paralizovan i potrebna su mu značajna sredstva za liječenje i rehabilitaciju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: