ŽOK GACKO I CRVENA ZVEZDA POTPISALI SPORAZUM O SARADNJI | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

ŽOK GACKO I CRVENA ZVEZDA POTPISALI SPORAZUM O SARADNJI

Izvor: Herceg TV | Datum:12.07.2016.

Radoica Antunović, predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba Gacko i Ana Avramović, generalni direktor Odbojkaškog kluba Crvena Zvezda, u Beogradu su potpisali sporazum o saradnji dva kluba. Najtrofejniji odbojkaški klub bivše Jugoslavije i jedan od najboljih klubova u Bosni i Hercegovini u narednom periodu će tijesno sarađivati na svim poljima.

RADOICA ANTUNOVIĆ - PREDSJEDNIK ŽOK GACKO


Dva kluba dogovorili su razmjenu igračica i trenera, zajedničko organizovanje utakmica, turnira i kampova, razmjenu znanja i iskustava, koordinisani skauting talentovanih mladih igračica u regionu i druge vidove saradnje. Prvi koraci su već napravljeni pa je talentovana gačanka Nevena Vidojević potpisala za Crvenu Zvezdu čiji će dres nositi u narednom periodu, a već na jesen bi dva tima trebalo da odigraju prijateljsku utakmicu u Gacku u okviru proslave 20 godina postojanja ŽOK Gacko.

Prvi čovjek gatačkog kluba Radoica Antunović kaže da je su ljudi u Zvezdi prepoznali ozbiljnost i kvalitet koji ima ŽOK Gacko i istakao da će im biti zadovoljstvo sarađivati sa timom kao što je Crvena Zvezda. Na ovaj način klub iz Gacka još jednom je pokazao da je jedan od najorganizovanijih klubova u zemlji i regionu, i da se konstantno radi na daljem unapređenju na polju organizacije i funkcionisanja kluba.Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: