Leotar danas igra sa Zrinjskim u Mostaru | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leotar danas igra sa Zrinjskim u Mostaru

Izvor: Radio Trebinje | Datum:03.12.2021.

Trener Leotara Branislav Krunić najavio je na pres konferenciji posljednju utakmicu svog tima u 2021. godini u kojoj će danas snage odmjeriti sa liderom na tabeli Zrinjskim u Mostaru.

Leotar će gostovati Zrinjskom u Mostaru, a tu je utakmicu najavio šef stručnog štaba Branislav Krunić.

“Ostala nam je još jedna utakmica u Mostaru protiv ekipe Zrinjskog. Ako statistički sagledamo stvari, nama ništa ne ide na ruku u ovom momentu. Zrinjski je ubjedljivo prvi, vezali su osam pobjeda, imaju najefikasniji napad, najbolju odbranu, a mi se nalazimo u seriji od četiri poraza”, započeo je trener Leotara.

Igor Ateljević, fudbaler Leotara bio je oprezan.

„Atmosfera u ekipi je dobra uprkos seriji loših rezultata. Trenirali smo dobro i analizirali Zrinjski o kome je suvišno trošiti riječi. Mi ćemo dati sve od sebe da prekinemo njihov pobjednički, a naš negativan niz. Znamo da nas čeka veoma težak meč, opterećeni smo nekim svojim kadrovskim problemima, ali sam siguran da će svaki igrač koji istrči na teren dati svoj maksimum, a da li će to biti dovoljno, vidjećemo. Ne pobjeđuju uvijek favoriti, a mi smo i ranije osvajali bodove kada su nas svi bili unaprijed otpisali“, kaže Ateljević.

Utakmica Zrinjski - Leotar, u okviru 19. kola Premijer lige BiH na Bijelom brijegu danas počinje u 18 časova uz direktan prenos na Areni sport.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: