Tavrić pred meč sa ekipom ''Slobode'' : Idemo na pobjedu (AUDIO) | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Tavrić pred meč sa ekipom ''Slobode'' : Idemo na pobjedu (AUDIO)

Izvor: Radio Trebinje | Datum:11.12.2021.

U okviru 14. kola Premijer lige BiH, rukometaši „Leotara“ večeras dočekuju ekipu „Slobode“ iz Tuzle.

„U derbiju pretposljednjeg kola jesenjeg dijela prvenstva očekuje nas teška utakmica, ekipa 'Slobode’ je ozbiljan protivnik, ali smo tokom polusezone dokazali da pred domaćom publikom možemo da pobijedimo svakoga“, ističe za Radio Trebinje trener „Leotara“ Darko Tavrić.

On je pozvao publiku da i večeras pruži podršku domaćim rukometašima.

„Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju. Tokom cijele polusezone bili su nam vjetar u leđa, nadam se da će tako biti i večeras. U znak zahvalnosti, uprava kluba obezbijedila je i nagrade za gledaoce tokom poluvremena susreta“, navodi Tavrić.

Pred večerašnji susret dodaje da je atmosfera u timu odlična i da će adut „Leotara“ biti energija, borbenost i igra u odbrani.

Trener „Leotara“ ističe da je domaći klub u prvom dijelu sezone postigao istorijski uspjeh.

„Za 65 godina postojanja, ovo je najveći uspjeh naših rukometaša. Sve pohvale za naše igrače, upravu, stručni štab, podršku gradske uprave, prezadovoljan sam i presrećan, nadam se da ćemo slaviti i u večerašnjoj i predstojećoj utakmici sa ekipom Gradačca“, poručuje Tavrić.

Utakmica u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ počinje u 17 časova.

Razgovarala: Vlatka Musić


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: