Mlađe selekcije ''Hea'' za vikend su ugostile košarkaše iz prijateljskog kluba ''Panter'' iz Nikšića. | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Mlađe selekcije ''Hea'' za vikend su ugostile košarkaše iz prijateljskog kluba ''Panter'' iz Nikšića.

Izvor: Radio Bileća | Datum:31.01.2022.

Košarkaški klub „Panter“ u Bileću je došao sa dvije selekcije. Njihovi mlađi pioniri (2011/12 godište) trenutno zauzimaju prvo mjesto u Mini basket ligi u Crnoj Gori, bez ijednog poraza. Pored mlađih pionira u dvorani u Bileći svoje košarkaško umijeće pokazali su i pioniri (godišta 2009/10 ).


„Zadovoljni smo igrom naših najmlađih igrača i ove utakmice će im mnogo značiti u njihovom budućem igračkom razvoju. Svi igrači su dobili priliku da nastupe u obje selekcije. Sa ova dva sastava uzvratićemo gostovanje u martu u Nikšiću“, kažu iz KK „Heo“.
Na čelu kluba iz Nikšića je nekadašnji igrač Hercegovca, Tomislav Toca Jovović koji je igrao u sezoni 2001/2002 godine, a sledeće sezone je nastupao za KK „Borac“ Banja Luka, sa kojim je osvojio titulu prvaka Prve lige Republike Srpske.


Iz Hea kažu da im je KK „Panter“ iz Nikšića bratski klub. Isto mišljenje ima i Tomislav Toca Jovović.
„ Ove utakmice sa Heom bile su odlična prilika da se sa mojim prijateljima i saigračima iz KK Hercegovac, sezona 2000/2001 evociraju uspomene sa terena ali i van njega. Raduje me što je tu danas bio i Veljo Kapor, ali i Bato i Slaviša. Andrija i Dragan Vujović Vuja sa svojim naslednicima talentovanim Vladanom i Andrijom u poluvremenu utakmice su mom starijem sinu i našem kapitenu Jovanu Jovoviću uručili prigodan poklon – dres Hea. Koristim ovu priliku da se zahvalim, a emocije me vraćaju na igračke dane i punu dvoranu u Bileći. To se ne zaboravlja! Košarkaška je to sredina, gorela je dvorana u Bileći, a i opet će!“, kaže Tomislav Jovović, trener KK Panter.

Herceg sport/Radio Bileća


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: