Potpisan sporazum o saradnji košarkašica CRVENE ZVEZDE i TREBINJE 03 | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Potpisan sporazum o saradnji košarkašica CRVENE ZVEZDE i TREBINJE 03

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:16.09.2016.

Direktor ŽKK „Trebinje 03“ Dragan Mrdić i predsjednica ŽKK „Crvena zvezda“ Nataša Kovačević danas su u O.Š „Sveti Vasilije Ostroški” potpisali sporazum o saradnji ova dva kluba.


Mrdić se zahvalio „Pokretu Srpska“ koji ih je spojio sa Natašom i njenim ocem Vukašinom, jer su nastavili započetu saradnju od prije nekoliko mjeseci, kad su bili sa svojom fondacijom u Trebinju i podjelili značajnu sportsku opremu za sve tri osnovne trebinjske škole i Ženski košarkaški klub „Trebinje 03″.

On je dodao da su odabrali pravu školu i klub za saradnju što se tiče ženske košarke u RS, jer je ŽKK „Trebinje 03“ sedam puta bio prvak RS u okviru malih olimpijskih igara i u mlađim selekcijama višestruki prvaci RS i BiH.

„Saradnju sa ženskim košarkaškim klubom ‘Crvena Zvezda’ prije svega vidim sa mlađim selekcijama i što nam je najinteresantije jeste zvezdin ljetnji kamp na Kalemegdanu koji ćemo posjetiti naredne godine, kao i odigravanje što više prijateljskih utakmica u Trebinju i Beogradu. Naše košarkašice poslije srednje škole igraju u Evropi i na drugim kontinentima. Mi ćemo ih usmjeravati da to ubuduće bude i Zvezda“, istakao je Mrdić.

kosarka-zvezda-2

Kovačević je izrazila zadovoljstvo što je danas potpisan sporazum jer doprinosi očuvanju nacionalne svesti i povezuje naš narod gdje god se nalazi.

„Saradnja će biti zasnovana na svim nivoima: stručnom štabu, između mlađih i seniorskih selekcija, planiramo da odigramo što više prijateljskih utakmica i očekujemo ih na našem tradicionalnom ljetnjem kampu sledeće godine. Za mene je ova saradnja izuzetno važna jer povezuje moj rodni grad Beograd i grad odakle ja potičem“,navela je ona.

kosarka-zvezda

ŽKK „Crvena zvezda“ i ŽKK „Trebinje 03“ odigraće danas prijateljsku utakmicu u 17 časova  u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić”. Ulaz je besplatan.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: