Otvoren ''Kup Trebinja'' i Memorijal ''Miloš Mrdić'' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Otvoren ''Kup Trebinja'' i Memorijal ''Miloš Mrdić''

Izvor: Radio Trebinje | Datum:19.02.2022.

U Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ danas je otvoren je 19. Međunarodni džudo Kup “Trebinje 2022” i 12. Memorijal “Miloš Mrdić”.

Ovaj turnir je prepoznatljiv po tome što se na njemu takmiče sve uzrasne dobi osem seniora. Na njemu se okupilo oko 700 takmičara iz osam država .

Otvarajući turnir predsjednik Skupštine Trebinja Dragoslav Banjak je rekao da je džudo sport sa dugom tradicijom u našem gradu, a Džudo klub 'Leotar' je jedan od najboljih klubova u BiH i odličan organizator svih takmičenja.

"Uvjeren sam da će u tom duhu proteći ova manifestacija kao promocija viteštva, prijateljstva, zdravog načina života i svih ostalih pozitivnih obilježja koje život sa sobom nosi. Ovo je ujedno i podsjećanje na Miloša Mrdića, perspektivnog džudistu i uzornog učenika trebinjske Gimnazije, koji je svojom pojavom ostavio dubok ožiljak u srcima svih koji su ga poznavali. Svim takmičarima želim puno uspjeha, lijepih utisaka iz Trebinja i uspješnu saradnju na budućim takmičenjima, koje ćemo zdušno podržavati“, rekao je Banjak.

Ispred organizatora Džudo kluba "Leotar" takmičare, sudije i gledaoce pozdravio je Marko Rikalo, koji nije krio zadovoljstvo što se i ovaj put mladost regiona, a i šire okupila u Trebinju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: