Leotar odigrao neriješeno sa Zrinjskim – Bez golova na Policama | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leotar odigrao neriješeno sa Zrinjskim – Bez golova na Policama

Izvor: Hercegovina press | Datum:20.02.2022.

U generalnoj probi pred proljećni dio Premijer lige BiH u Policama je FK „Leotar“ igrao 0:0 protiv HNK „Zrinjski“ iz Mostara. Sedam dana pred početak prvenstva i utakmice kući protiv FK „Sarajevo“ domaćin je protiv prvoplasirane i trenutno najbolje ekipe u BiH pokazao najbolju igru u dosadašnjem dijelu priprema.

Ova utakmica ohrabruje i pokazuje da Leotar može da se suprotstavi ekipama u najelitnijem fudbalskom rangu BiH. Trebinjci su se borili, igrali agresivno i ispraćeni su aplauzima od strane publike koja je već počela da strepi za Leotar.

Tokom prvog poluvremena gosti su imali terensku inicijativu, a Bašić je u 20. minutu sa dvadesetak metara pogodio prečku, a Savićev šut u 24. minutu golman Puletić je odbranio.

Domaćin je pokušao preko kapitena Milovića u 26. minutu, ali je njegov šut odbranio golman gostiju.

Drugo poluvrijeme bilo je slabije nego prvih 45 minuta, ali je pokazan trud i zalaganje sa obje strane. Dva minuta prije kraja utakmice igrač Zrinjskog Janković je direktno iz kornera pogodio stativu.

FK „Leotar“: Puletić, Milović, Čolić, Arsić, Sekulović, Santrač, Milić, Arežina, Đigla, Todorović, Krstovski. Trener: Miodrag Bodiroga. Još su igrali: Paranos, Mićunović, Ćićba, Polić, Meda, Guzijan.

HNK „Zrinjski: Čondrić, Ćorluka, Jakovljević, Barišić, Memija, Savić, Bašić, Janković, Malekinušić, Jukić, Bilbija. Trener: Sergej Jakirović. Još su igarli: Soldo, Marić, Bojo, Šakota, Sabljić


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: