Podrška udruženjima i sportskim kolektivima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Podrška udruženjima i sportskim kolektivima

Izvor: ERS | Datum:23.02.2022.

Mješoviti Holding “Elektroprivreda Republike Srpske” nastavlja u 2022. godini kontinuitet podrške sportskim kolektivima, ali i mnogobrojnim udruženjima i asocijacijama širom Republike Srpske.


Naša podrška u zajedničkoj želji za što boljim rezultatima pružena je za Udruženje građana školu fudbala FK “LeoStars” iz Trebinja, koja broji preko 170. članova. Mali ambasadori, kako ih zovu marljivo rade i stvaraju nove igrače, tačnije predstavljaju bazu fudbalera ovog dijela Hercegovine.Na pruženoj podršci zahvalio se prvi čovjek ovog rasadnika talenata Igor Joksimović.Mr Borislav Grubač Izvršni direktor za organizaciono – pravne poslove MH “Elektroprivreda Republike Srpske” poželio je puno sportskih uspjeha za “LeoStars”.

-MH “Elektroprivreda Republike Srpske” pružila je neophodnu pomoć u djelovanju Udruženja guslara i epskih pjesnika “Bijela Gora” iz Trebinja.Time pokazujemo koliko cijenimo kulturu i tradiciju našeg naroda istakao je potpisivanjem Ugovora o saradnji Mr Borislav Grubač, naš Izvršni direktor za organizaciono-pravne poslove. Zadovoljstvo ovom podrškom našeg energetskog giganta i zahvalnost na pomoći u daljem radu potvrdio je Veso Deretić, predstavnik ovog udruženja i poznati guslar.


-Karate klub “Hercegovac” iz Bileće postiže zapažene rezultate, što je bio razlog da se potpiše Ugovor o saradnji sa našom MH “Elektroprivreda Republike Srpske”.Karate klub “Hercegovac” iz Bileće okuplja više od 200. članova, i savjesno radi na usmjeravanju mladih u sport, pri tome postiže izuzetne rezultate u ovom sportu u Republici Srpskoj i BiH, naglasio je Mr Borislav Grubač Izvršni direktor za organizaciono-pravne poslove našeg energetskog giganta.U ime karatista Hercegovca iz Bileće na podršci se zahvalio Milorad Vojnović, koji je obećao još bolje rezultate u budućem radu ovog kluba.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: