Otvoren osmomartovski turnir u ženskom rukometu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Otvoren osmomartovski turnir u ženskom rukometu

Izvor: Radio Trebinje | Datum:05.03.2022.

U organizaciji Ženskog rukometnog kluba „Leotar“, danas je u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ otvoren 14. međunarodni rukometni turnir.

Turnir je otvorio zamjenik gradonačelnika Trebinja Dražen Bošković, koji je podsjetio da je ovo tradicionalni osmomartovski turnir.

„Trebinje je grad sporta, a možemo reći da posebno mjesto u sportskom životu Trebinja ima rukomet. Grad uvijek rado podržava ovakve manifestacije, koje imaju dugu tradiciju i nadamo se da će narednih godina biti još više učesnika. Prethodne dvije godine, nažalost, nismo imali mogućnost da organizujemo turnire i ovo je odlična prilika da obnovimo lijepu saradnju sa klubovima koji su danas ovdje“, kazao je Bošković.

On je dodao da Grad Trebinje ulaže u kadrove koji rade sa mlađim kategorijima i u sportsku infrastrukturu.

„Sve to radimo kako bismo svima koji posjećuju Trebinje i Hercegovinu, obezbijedili bolje uslove da razmjenjuju sportske uspjehe. Što se tiče organizacije turnira, primjetan je veliki napredak od prvog turnira, za koji je najzaslužniji trener Zdravko Komnenović“, rekao je Dražen Bošković.

Na turniru učestvuju mlade rukometašice iz Mostara, Gruda, Ljubuškog, Nikšića, Podgorice i Trebinja.

Finalna utakmica na programu je u 18 časova, a zatvaranje turnira i dodjela nagrada planirani su u 18 časova i 40 minuta.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: