Ekipa Trebjese iz Nikšića pobjednik osmomartovskog turnira u rukometu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Ekipa Trebjese iz Nikšića pobjednik osmomartovskog turnira u rukometu

Izvor: Radio Trebinje | Datum:06.03.2022.

Ekipa Trebjese iz Nikšića pobjednik je tradicionalnog osmomartovskog turnira u rukometu za mlađe kadetkinje, koji je održan u Trebinju. Djevojke iz Nikšića u finalu su  pobjedile ekipu Feniksa iz Podgorice rezultatom 24:21.Treće mjesto pripadalo je Izviđaču iz Ljubiškog, koji je rezultatom 22:20, u utakmici za treće mjesto pobijedio Grude. Plasman na peto mjesto ostvarila je ekipa Lokomotive iz Mostara, koja je pobijedila domaćina, Ženski rukometni klub Leotar sa 16:13.

Najbolji igrač turnira je Katarina Milas iz ekipe Izviđača, najefikasnija je Džejla Mešić iz Lokomotive sa 2 gola, dok je najbolji golman turnira Ksenija Kojović.

Specijalno priznanje pripalo je Omeru Omeroviću iz Mostara, dugogodišnjem rukometnom radniku, koji je od prvog dana i prvog turnira bio velika podrška Rukometnom klubu Leotar, koji je, uz pokroviteljstvo grada Trebinja bio organizator turnira.

Turnir je svečano otvorio Dražen Bošković zamjenik gradonačelnika Trebinja.

„Grad Trebinje ulaže u kadrove koji rade sa mlađim kategorijima i u sportsku infrastrukturu. Sve to radimo kako bismo svima koji posjećuju Trebinje i Hercegovinu, obezbijedili bolje uslove da razmjenjuju sportske uspjehe. Što se tiče organizacije turnira, primjetan je veliki napredak od prvog turnira, za koji je najzaslužniji trener Zdravko Komnenović“, rekao je Dražen Bošković.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: