Пливачи успјешни у Сарајеву | Херцег Телевизија Требиње

Спорт - Херцеговина

Пливачи успјешни у Сарајеву

Извор: Radio Trebinje | Датум:07.03.2022.

Пливачи ПK „Леотар“ освојили су двије сребрне медаље на Зимском Државном првенсту у пливању, које је протеклог викенда у организацији Пливачког савеза Босне и Херцеговине одржано на Олимпијском базену Отока у Сарајеву.

Вељко Јовановић, освојио је сребрну медаљу у дисциплини 100 метара делфин у А финалу, а Марија Kуртовић сребрну медаљу у дисциплини 400 метара мјешовито.

Пливачи KВС „Леотар“ на митингу у Сарајеву освојили су 5 медаља, од чега једну златну, три  сребрне и једну бронзану медаљу.

Хелена Лакић је освојила златну медаљу на 200м леђно и у тој дисциплини постала сениорски првак БиХ. Хелена се још окитила сребром, у сениорској категорији, на 400м слободно и на 100м леђно, док је на 50м леђно освојила бронзану медаљу. Јован Вукоје у омладинској категорији освојио је сребрну медаљу у дисциплини 200м прсно.

Јован Вукоје у омладинској категорији освојио је сребрену медаљу у дисциплини 200м прсно.

На турниру је учествовало је двадесет пет клубова из Федерације Босне и Херцеговине и Републике Српске са 333 пливача, од чега је 182 у мушкој и 151 у женској конкуренцији.


Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: