Trebinjac Mladen Milošević odveo Krupu u polufinale Kupa RS | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinjac Mladen Milošević odveo Krupu u polufinale Kupa RS

Izvor: Herceg tv, FK Krupa | Datum:17.03.2022.

Fudbaleri Krupe savladali su FK Radnik Bijeljina rezutatom 4:3, nakon boljeg izvođenja jedanaesterca i plasirali se u polufinale najmasovnijeg takmičenja u Republici Srpskoj. Tokom 90 minuta nije bilo pogodaka, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca u kojima je Krupa bila bolja i na kraju zasluženo se plasirala u sljedeću rundu takmičenja u Kupu-u RS "Dr Milan Jelić".

Strijelci iz jedanaesteraca: Raković, Mitrović, Blažević, Bubić (Krupa), Vasić, Despotović, Došlo (Radnik). Neprecizni sa jedanaest metara bili su: Mrzić, Hadžić, Rudan (Krupa), Vazda, Ristanović, Šarić, Popara (Radnik).

"Iskoristio bih ovu priliku da čestitam Krupi na prolasku u polufinale kupa RS, ja im od srca želim da ga oni i osvoje. Što se tiče same utakmice, rekao bih da je bila ravnopravna prvo i drugo poluvrijeme. Ono što može da raduje mog kolegu i mene je što je bilo dosta mladih igrača na terenu danas, imali su priliku da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu i pokazali su da tu ima kvaliteta. Utakmica nakon 90. minuta završena 0:0, ne bi bilo nezasluženo da je bio po koji gol sa obje strane. Bilo je izglednih prilika sa Krupine, a i sa naše strane, ali sve u svemu čestitam Krupi još jednom, mojim momcima nemam šta da zamjerim, mi se okrećemo prvenstvu što je naš glavni i osnovni cillj", istakao je šef stručnog štaba Radnika, Milenko Radić.

"Moj kolega je rekao većinu stvari, utakmica u kojoj smo možda u prvom poluvremenu mi imali više izglednijih šansi, drugo poluvrijeme pripalo je njima. Kad se podvuče crta negdje je to realan rezultat, ravnopravna utakmica sa naše i sa njihove strane. Ovim putem čestitam svojim igračima na prolasku dalje, takođe, čestitam Radniku na jednoj fer i korektnoj utakmici na dobrim odnosima koje gajimo već dugi niz godina i da im poželim da i sljedeće godine igraju u Premiijer ligi", rekao je šef stručnog štaba Krupe Vladimir Ilić.

Zvijezda ovog meča bio je golman Krupe, Trebinjac Mladen Milošević, koji je svoju ekipu nakon dobre odbrane penala odveo u polufinale Kupa RS.

"Danas smo ugostili premierligašku ekipu Radnika. U utakmicu smo ušli motivisani, sa ambicijom da pobijedimo i prođemo u polufinale Kupa RS. U regularnom vremenu odigrali smo tvrdu utakmicu sa par šansi koje nismo iskoristili, utakmicu prveli kraju sa rezultatom 0:0 i pobjednika odlučili u penal seriji. Danas je sreća bila na našoj strani pobijedili smo 4:3 na penale i ostvarili cilj a to je prolaz dalje", istakao je golman Krupe Mladen Milošević.

Mladen Milošević je 2000. godište, a svoju golmansku karijeru je započeo u trebinjskom Leotaru. Zatim je branio mrežu u novosadskom timu "Kabely", a potom u Tekstilcu, nakon čega prelazi u Krupu na Vrbasu gdje kao stalni golman igra svoju drugu sezonu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: