Petak 01.04.2022.godine sa početkom od 19 č , derbi kolo RK ''Leotar'' i RK ''Borac'' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Petak 01.04.2022.godine sa početkom od 19 č , derbi kolo RK ''Leotar'' i RK ''Borac''

Izvor: rkLeotar | Datum:31.03.2022.

U okviru 21. kolu PL BiH gostujemo lideru prvenstva RK "Borac MTel" Banja Luka, gdje ćemo u petak 01.04.2022.godine sa početkom od 19 časova odigrati derbi kola u hramu rukometa SC "Borik". U dobroj atmosferi poslije četiri uzastopne pobjede i konačno bez zdravstvenim problema koji su nas pratili, odlazimo u Banja Luku da se nadigravamo sa trenutno najboljom ekipom Premijer lige BiH. Znamo svoje mogućnosti kao u kvalitet naših domaćina, te vjerujemo da će ovo biti još jedna odlična utakmica kao što je bila i ona u jesenjem dijelu odigrana u našoj dvorani. Borac je tada spretno i sretno došao do pobjede u zadnjim sekundama meča, gdje smo pokazali da imamo kvalitet da pariramo velikanu iz Banja Luke.
Pozivamo sve naše sugrađane koji budu u petak boravili u glavnom gradu Republike Srpske, pogotovo studente banjalučkih fakulteta, da dođu u Borik i podrže naše momke u ovoj važnoj utakmici. Live prenos je obezbijeđen na facebook stranici RK "Borac".
Mi smo tim.. Leooo


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: