U 22. kolu Prvenstva BiH u sportskoj dvorani Miloš Mrdić gostovaće ekipa Širokog | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

U 22. kolu Prvenstva BiH u sportskoj dvorani Miloš Mrdić gostovaće ekipa Širokog

Izvor: KK Leotar Trebinje | Datum:31.03.2022.

U prvom ovosezonskom meču slavili smo na Pecari košem Nikole Đurasovića uz zvuk sirene. Jedno je sigurno, a to je da nas očekuje novi košarkaški spektakl.


Izjava trenera Marka Ičelića:


Prije svega da pohvalim igrače za sve što su do sada uradili, plasirati se u Ligu za prvaka mjesec i po dana prije završetka regularnog dijela sezone je veliki uspjeh, znajući sve probleme koji su nas do sada pratili, gdje ni jednu utakmicu nismo odigrali u punom sastavu, kako zbog bolesti i povreda, koje su nas pratile. Jedno veliko hvala i upravi kluba koja se bori da klub funkcioniše najbolje što može i da bude stabilan.
Što se tiče utakmice protiv Širokog, znamo ko je favorit, nikada se nismo predavali ni u jednoj utakmici, nećemo ni sada. Treba da pokušamo iskontrolisati njihovu igru u tranziciji i kroz veliku energiju parirati im u agresivnosti. Biće teško, dobiti Široki dva puta u sezoni, nije lako ali ne i nemoguće.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: