Marija Mićunović članica Džudo kluba ''Hercegovac – Dijamant'' vicešampionka je BiH u konkurenciji mlađih pionirki do 48 kg | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Marija Mićunović članica Džudo kluba ''Hercegovac – Dijamant'' vicešampionka je BiH u konkurenciji mlađih pionirki do 48 kg

Izvor: Radio Bileća | Datum:06.04.2022.

Jedanaestogodišnja Marija Mićunović, članica Džudo kluba „Hercegovac – Dijamant“ vicešampionka je Bosne i Hercegovine u konkurenciji mlađih pionirki do 48 kilograma.


Marija se na ovo prvenstvo plasirala nakon osvojenog trećeg mjesta na prvenstvu Republike Srpske koje je održano na Palama.


„Džudo sam počela trenirati jer su me podstakle moje dvije tetke, prvakinje Aleksandra i Anđela Samardžić. Sa takmičenja nosim najljepše utiske. Bila je jaka konkurencije, ali sam osvojila drugo mjesto i zadovoljna sam postignutim rezultatima“, kaže Marija.
U Džudo klubu ističu da su i više nego ponosni i zadovoljni postignutim rezultatom.


„U izuzetno teškoj konkurenciji Marija je uspjela da se domogne drugog mjesta i srebrne medalje. S obzirom na činjenicu da naš klub postoji manje od godinu dana ovo je veliki uspjeh kako za Mariju tako i za cijeli klub. Ovom prilikom čestitamo Mariji na tituli vicešampiona BiH i nadamo se da je ovaj rezulatat samo početak velikih dostignuća našeg kluba u budućnosti“, kažu iz Džudo kluba Hercegovac – Dijamant.


Prvenstvo u džudou za uzraste mlađih pionira/pionirki, kadeta i kadetkinja, koje je održano u Lukavcu okupilo je preko 50 klubova iz cijele Bosne i Hercegovine.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: