Vanja Spaić u Los Anđelesu oborila vlastiti rekord u disciplini bacanje koplja | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Vanja Spaić u Los Anđelesu oborila vlastiti rekord u disciplini bacanje koplja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:18.04.2022.

Atletičarka Leotara Vanja Spaić juče je na velikom atletskom mitingu u Los Anđelesu oborila vlastiti rekord BiH u disciplini bacanje koplja. Ona je koplje bacila na daljinu od 55 metara i 69 centimetara, što je 19 -ti najbolji Evropski rezultat, čime je praktično obezbijedila učešće na Evropskom šampionatu Parizu, koje će biti održano u septembru ove godine.

Vanja je prije par mjeseci diplomirala na američkom koledžu Fresno stejt i trenutno pohađa master studije. S obzirom da je završila redovno studiranje i nije više član Atletskog kluba Univerziteta Fresno jedna od najboljih atletičarki BiH i standardna reprezentativka, mora sama da finansira treninge i putovanja na takmičenja u Americi što joj je otežavajuća okolnost koja je sprječava da se u još boljem svijetlu predstavi na veoma jakim takmičenjima u Americi.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: