Miloš Bodiroga - pobjednik biciklističke trke | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Miloš Bodiroga - pobjednik biciklističke trke

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:15.10.2016.

Pobjednik biciklističke trke „Trebinje 2016“ je Miloš Bodiroga iz Trebinja. Ova trka, u organizaciji NVO Centar za održivi razvoj i ekologiju „CORIE“ vožena je od Kamenog mosta do male brane.

Na drugom mjestu je Božidar Vučurević, a na trećem Nikola Milošević. U ženskoj konkurencijiji najbolja je bila Kristina Gudelj, druga Anastasija Žulović i treća Milana Bodiroga.

img_7389

Biciklistička trka okupila je više od četrdeset biciklista i rekreativca iz Trebinja i susjednih gradova, koji su na ovaj način poslali poruku sugrađanima da je vožnja bicikla lakši, ekološki i zdraviji način prevoza.
Biciklisti su se okupili kod Auto-moto društva u ulici Obala Luke Vukalovića, a vožnja je nastavljena Obalom Mića Ljubibratića i ulicom Miloša Šarabe do male brane, gdje je bio cilj trke.

img_7368„Cilj nam je bio da promovišemo vožnju bicikla kao jednog od najzdravijih oblika ljudskog kretanja”, rekao je Aleksandar Vukanović, predsjednik NVO Centra za održivi razvoj i ekologiju.
Najboljim biciklistima Centar za održivi razvoj i ekologiju obezbijedio je nagrade.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: