Veterani Vaterpolo-plivačkog kluba uputili pismo zahvalnosti Gradskoj upravi | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Veterani Vaterpolo-plivačkog kluba uputili pismo zahvalnosti Gradskoj upravi

Izvor: Grad Trebinje | Datum:28.04.2022.

Na adresu Gradske uprave Grada Trebinja dostavljeno je pismo zahvalnosti nekadašnjih vaterpolista i plivača „Leotara“, koji su prisustvovali svečanom otvaranju olimpijskog zatvorenog bazena i vaterpolo utakmici između selekcija Srbije i Crne Gore.

Pismo prenosimo u cjelosti.

 

„Poštovani gospodine Ćuriću,

 

Mi, nekadašnji mladići i sportisti grada na Trebišnjici, na trenutak smo se vratili u divne dane naše mladosti. Vašim pozivom da prisustvujemo otvaranju ovog prelijepog i jedinstvenog bazena u našem gradu i odgledamo prijateljsku vaterpolo utakmicu između reprezentacija Srbije i Crne Gore – ukazali ste nam čast.

 

Pozdrav koji ste uputili u toku svečane večere upravo nama veteranima – doživjeli smo posebno emotivno. Podsjetili ste nas kao i sve prisutne da je ondašnji Vaterpolo-plivački klub „Leotar“ imao vrsne plivače i vaterpoliste čiji smo članovi bili i mi.

 

Prisustvo velikog broja mladih sportista na ceremoniji otvaranja, kao i publike, koja je sportski nepristrasno navijala tokom utakmice, svjedoči da u ovom našem divnom gradu opstaje i razvija se zdrav sportski duh.

 

Naša velika želja je da se nastavi sa njegovanjem i razvijanjem sportova na vodi, pogotovo sada kada su stvoreni ovakvi uslovi. Nadamo se da će stizati medalje sa plivačkih takmičenja kao i do sada i da će stasati vrhunski vaterpolisti na radost i zadovoljstvo svih nas.

 

Hvala Vam!

 

S poštovanjem,

 

Vaterani Vaterpolo-plivačkog kluba „Leotar“

 

Ljubiša Anđelić,

 

Duško Čučković,

 

Rajka Kebeljić,

 

Uglješa Anđelić,

 

Rade Aleksić,

 

Milenko Miko Milenković,

 

Tomo Miško Kruševac“.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: