Leotar odnio bodove iz Bijeljine | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leotar odnio bodove iz Bijeljine

Izvor: Radio Trebinje | Datum:30.04.2022.

U posljednjem 26. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine za košarkaše ekipa Radnika na svom terenu dočekala je Leotar iz Trebinja. U jednoj utakmici bez odbrana na kraju slavili su gosti iz Trebinja rezultatom 98:87.

U prvih 10 minuta vidjeli smo košarku bez odbrana pa je rezultat glasio 36:23 u korist Leotara. Drugi period uzvraća Radnik te ovaj period dobiva rezultatom 24:14. Na veliki odmor odlazi se pri rezultatu 50:47 u korist Leotara.

Treći period ponovo dobro igraju košarkaši iz Trebinja, te ovaj period rješavaju rezultatom 25:18. Nakon 30 minuta igre rezultat je glasio 75:65 u korist gostiju iz Trebinja.

U posljednjem periodu rutinska igra Leotara koji održava stečenu prednost te na kraju slavi pobjedu rezultatom 98:87.

U pobjedničkom sastavu najefikasniji je bio Marko Raičević sa 22 poena, dok je Milan Lužaić dodao 15. Domaći sastav predvodio je Srđan Jovanović sa 18 poena 11 skokova i 10 asistencija dok je Dejan Kokoruš dodao 15 u ovom susretu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: