ZLATO-ekipno i SREBRO pojedinačno za strelce Leotara | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

ZLATO-ekipno i SREBRO pojedinačno za strelce Leotara

Izvor: Omladinski Streljački Klub Leotar | Datum:16.05.2022.

U nedelju 15 Oktobra  u Visokom  je  održano Finalno kolo  kadetske lige  BiH u vazdušnom oružju za 2022 godinu - Međunarodni program.

Strelci OSK Leotar su posle osvajanja zlata u kadetskoj kategoriji na BH Prvenstvu u maju ove godine objedinili šampioniski niz u konkurenciji  kadeti  osvojivši prvo mjesto u BH Ligi , čime su pokazali da im nema premca u pištoljskoj disciplini.  

Mladi trebinjski strelac Đorđe Milovanović  sa 335 upucanih krugova / vazdušni pištolj / u jučerašnjem finalnom kolu bio je najbolje plasirani pojedinac što je u ukupnom plasmanu bilo dovoljno za drugo mjesto i srebrenu medalju – pojedinačno.

Kadetska  ekipa Leotara u disciplini vazdušni pištolj u sastavu  Đorđe Milovanović,   (335), Aleksandar Kraljević  (332),  Milan Andrić (313)  u ekipnom  plasmanu je  zauzela PRVO mjesto. 

U konkurenciji kadetkinja Jelena Kraljević je zauzela peto mjesto što je solidan rezultat u debitantskoj sezoni za našu takmičarku.

 „ Lično zadovoljan sa postignutim rezultatima, kao ekipa kadeta smo pokazali da smo trenutno najbolji  pištoljaši u Bosni i Hercegovini što je ujedno i veliki motiv za daljnji rad. Sada nam slijede kratke pripreme za BH Prvenstvo juniora već sledećeg vikenda u Sarajevu gdje se nadam dobrom rezultatu. – komentar je jednog od najboljih BH kadeta  Đorđa Milovanovića.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: