RK ''Leotar'' : Sjajna sezona, najbolja u istoriji kluba | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

RK ''Leotar'' : Sjajna sezona, najbolja u istoriji kluba

Izvor: Radio Trebi | Datum:24.05.2022.

Premijer liga BiH u rukometu je završena, a Rukometni klub „Leotar“ je završio na petom mjestu na tabeli.

Članovi kluba su zadovoljni uspjehom koji su u protekloj sezoni postigli, ističući da su ovo rekordni rezultati kluba za 65 godina postojanja.

Prethodnu sezonu obilježio je veliki broj pobjeda kada je RK Leotar u pitanju. Od 28 utakmica, 18 je završeno u korist trebinjskog tima.

“Ono što bih u ime uprave i saradnika Rukometnog kluba Leotar želio da kažem jeste da se prije svega zahvalim igračima, stručnom štabu i svima onima koji su dio našeg tima na svemu onom što su radili ove sezone. Ovo je jedna sjajna sezona, najbolja u istoriji našeg kluba i možemo biti jako ponosni na sve ono što je urađeno. Naravno, i u narednoj sezoni ćemo se truditi da podižemo nivo rada i organizacije i da obezbijedimo što bolje uslove našim igračima”, kaže Stevan Bekan, predsjednik kluba.

Darko Tavrić, šef stručnog štaba saglasan je da je ovogodišnji rezultat Leotara najveći uspjeh u istoriji RK „Leotar“.

“Iako smo 80 odsto lige proveli na trećoj poziciji, na kraju smo završili peti, ali ja nemam zašto da se žalim, zaista sam ponosan i iskoristio bih priliku da čestitam igračima, upravi, mom stručnom štabu koji su ove godine obavili sjajan posao”, naglašava Tavrić.

Veselin Savović, kapiten ekipe saglasan je da je napravljen veliki i značajan uspjeh u ovoj sezoni.

“Zadovoljan sam sa ovim što smo ostvarili. U narednoj sezoni nastavićemo da rastemo i nadamo se još većem uspjehu”, kaže Savović.

Što se tiče pojačanja za narednu sezonu istaknuto je da će fokus biti na domaćim igračima iz mlađih kategorija.

Rukometni klub „Leotar“ će sa pripremama početi krajem jula.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: