Trebinjski strijelci najbolji u Ugljeviku | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Trebinjski strijelci najbolji u Ugljeviku

Izvor: Radio Trebinje | Datum:14.06.2022.

Strijelac „Leotara“ Stefan Drapić, 2011. godište, sa upucanih 159 krugova  u finalnom kolu, zauzeo je prvo mjesto u pojedinačnom plasmanu, te osvojio zlatnu medalju u ukupnom plasmanu za 2022. godinu sa 501 krugom.

 Finalno kolo Lige RS u vazdušnom oružju za pionire i pionirke – nacionalni program za 2022 godinu, održano je u Ugljeviku.

U ekipnom plasmanu „Leotar“ je zauzeo četvrto mjesto, a pored Stefana Drapića su nastupili i Miljan Salata, David Pataki i Lazar Bovan.

„Ovo je treće zlato u 2022. godini, seniori i kadeti su šampioni BiH,  a  kadeti su dvostruki prvaci osvojivši i bh. kadetsku ligu prošli mjesec na finalnom kolu u Visokom. Predstoji još nekoliko takmičenja do ljetne pauze, 15. jula“, kaže Milenko Mulina, trener mlađih kategorija u Omladinskom streljačkom klubu „Leotar“.

U finalnom kolu Lige RS u vazdušnomn oružju za pionire i pionirke učestovalo je 11 klubova i 50 strelaca u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: