Fudbaleri Leotara počeli sa pripremama za novu sezonu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Fudbaleri Leotara počeli sa pripremama za novu sezonu

Datum:14.06.2022.

Fudbaleri Leotara, nakon kratke pauze od završetka prošlogodišnje sezone, večeras su se okupili na prvom treningu uoči početka takmičenja u narednoj sezoni Premijer lige BiH.

Petnaestak prvotimaca okupili su treneri Damjan Ratković i Anel Ramić, a fudbalerima se kratko obratio i novoimenovani predsjednik Upravnog odbora trebinjskog premijerligaša Rajko Mičeta.

„U razgovorima smo sa nekoliko trenera, a neko od njih bi trebao da uskoro bude imenovan za Šefa stručnog štaba trebinjske ekipe, a s obzirom da je dosadašnji trener Miodrag Bodiroga izrazio želju da ne bude više na toj funkciji. Željko Radović takođe neće biti sportski direktor. Ovo danas nije bila klasična prozivka i krenuli smo sa laganim treninzima. Sa nekim igračima sa strane iz prošle godine obavili smo preliminarne pregovore, ali sačekaćemo imenovanje novog Šefa stručnog štaba“, kaže Mičeta.

Prema njegovim riječima Fudbalski klub "Leotar" ima nešto što mu „visi nad glavom“, a to je pripremanje infrastrukture za Premijer ligu.

„To generalno nije u našim rukama. Neke rokove moramo ispoštovati jer možemo doći u priliku da u nekom narednom periodu domaće utakmice igramo na gostujućem terenu. Sve ćemo uraditi što je do nas da se domaće utakmice igraju u Policama u punom komoditetu pred reflektorima", poručio je Mičeta.

Žrijeb takmičarskih brojeva M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2022/23. biće održan u petak, 17. juna sa početkom u 12 časova u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu. 

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: