ODRŽAN PRVI TURNIR U NOŽNOM TENISU „KOCKA 2022“ | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

ODRŽAN PRVI TURNIR U NOŽNOM TENISU „KOCKA 2022“

Izvor: TO Trebinje | Datum:20.06.2022.

U gradskom parku u Trebinju je proteklog vikenda održana trodnevna sportska manifestacija – prvi turinir u nožnom tenisu „KOCKA 2022“ u organizaciji JU Turistička organizacija Grada Trebinja i Turističke agencije „Good Host“ iz Banja Luke.

U pitanju je vrlo atraktivno, zanimljivo i dinamično takmičenje koje predstavlja svojevrsnu kombinaciju fudbala, tenisa i odbojke, igra se „2 na 2“ preko mreže visine 1 metar.

Odigran je vrlo klalitetan turnir koji je okupio rekreativce, legende Leotara, bivše profesionalne igrače i sadašnje profesionalce u ukupno 45 ekipa i to u dvije starosne kategorije (juniori U-15 i seniori).

Tokom sva tri takmičarska dana mnogobrojna publika je mogla da vidi sjajne i atraktivne poteze, požrtvovanost, takmičarski duh, pozitivnu energiju i “fer plej”.

Generalna ocjena organizatora, takmičara i publike je da je turnir nadmašio sva očekivanja, pa je izvjesno da će ovo takmičenje prerasti u tradicionalno uz projekciju da postane svojevrstan prepoznatljiv regionalni „brend“ koji će okupiti ekipe iz BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije, a tome bi svakako trebalo da dodatno doprinese atraktivnost i popularnost Trebinja kao turističkog odredišta.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: