U Trebinju na Bregovačkom bazenu biće održan turnir na pijesku ''Sunrise beach volley tour 2022'' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

U Trebinju na Bregovačkom bazenu biće održan turnir na pijesku ''Sunrise beach volley tour 2022''

Izvor: Herceg TV | Datum:03.07.2022.

U Trebinju, na Bregovačkom bazenu, 9. i 10. jula biće održan sada već najpopularniji turnir na pijesku u Republici Srpskoj, " "Sunrise beach volley tour 2022".

 

Prošle godine turnir je dostigao veliki uspijeh kada je odziv ekipa u pitanju, a ove godine dostiže i veći nivo. Pored prijavljenih ekipa iz Srbije, Crne Gore i cijele Bosne i Hercegovine, na pijesku u Trebinju svoju najbolju odbojku predstaviće i jedan rusko-ukrajinski par.

 

Organizator turnira"Management event box"na čelu sa direktorom turnira, Bojanom Novokmetom, duguje veliku zahvalnost generalnom direktoru MH "Elektroprivreda RS" Luki Petroviću i gradonačelniku Trebinja Mirku Ćuriću koji su podržali ovaj turnir. Takođe veliku zahvalnost dugujemo svim sponzorima i prijateljima koji su podržali i ove godine naš projekat i omogućili da iz godine u godinu podižemo ,,ljestvicu” kako u organizaciji, tako i u nagradnom fondu. Po prvi put na našim turnirima će prva nagrada iznositi 1.500km , drugo mjesto 600km, a treće mjesto 300km. 

 

Pored Trebinja, turnir će ove godine biti održan u Gradišci i u Bijeljini.

 

Organizatori turnira pozivaju sve ljubitelje dobre odbojke na pijesku da 9. i 10. jula budu na Bregovačkom bazenu i uživaju u savršenoj igri najboljih odbojkaša.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: