Strijelci Mladosti na Prvenstvu RS za pionire | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Strijelci Mladosti na Prvenstvu RS za pionire

Izvor: Opština Gacko | Foto: Opština Gacko | Datum:01.11.2016.

Prvenstvo Republike Srpske za pionirsku kategoriju, u muškoj i ženskoj konkurenciji, održano je u nedelju, 30. oktobra u Sokocu. Učestvovali su streljački klubovi iz Gacka, Trebinja, Nevesinja, Bijeljine, Ugljevika, Teslića i Sokoca.

strijelci-1

Pravo nastupa za pioniorsku kategoriju su imali strijelci uzrasta 2001. godište i mlađi.

Pioniri SK „Mladost“ iz Gacka su osvojili 3. mjesto u ekipnom plasmanu sa pogođenih 406 krugova. Prvi je bio SK „Leotar“ iz Trebinja sa 455 krugova, a druga ekipa SK „Geofon“ iz Teslića sa 408 krugova.

Naši strijelci su nastupili u sastavu: Luka Skoko (140 krugova), Stefan Aškrabić (139 krugova), Ivan Slijepčević (127 krugova) i Nikola Milošević (101 krug). Luka Skoko bio je najbolji od Gačana, i u pojedinačnom plasmanu zauzeo je 7 mjesto.

Za pojedinačni plasman kod pionirki je gađala Tijana Crnogorac i zauzela 6. mjesto u generalnom plasmanu, sa pogođena 143 kruga.

Dodijeljeni su pehari i medalje za ekipne plasmane i medalje za tri prva mjesta pojedinačno. Delegat streljačkog saveza Republike Srpske bio je Momir Vuković, a takmičenje je proteklo u sportskoj atmosferi i lijepom druženju strijelaca.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: