Vidojević: Protiv Željezničara ćemo dati 101% da uzmemo bodove | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Vidojević: Protiv Željezničara ćemo dati 101% da uzmemo bodove

Izvor: Radio Trebinje | Datum:15.07.2022.

U okviru 1. kola M:tel Premijer lige BiH fudbaleri „Leotara“ sutra gostuju na stadionu Grbavica kod ekipe „Željezničara“.

Na konferenciji za novinare, trener FK „Leotar“ Marko Vidojević kazao je da će sutrašnja utakmica najbolje pokazati koliko dobro su odradili pripremnu sezonu.

„Siguran sam da će naši fudbaleri na utakmicu izaći sa velikom željom, ambicijom i voljom da protiv takvog protivnika pokažu koliko dobro su se spremili. Oslonićemo se na grupu igrača koja je od samog početka pripremne sezone bila sa nama, a da igrače koji su kasnije došli i odradili par treninga sa ekipom polako uvodimo u rad i da im sutra damo neku minutažu, to će zavisiti od rezultata i okolnosti na samoj utakmici“, naveo je Vidojević.

On je dodao da ono što im dosta olakšava posao jeste to što je Željezničar jako malo promijenio ekipu u odnosu na prethodnu sezonu.

„Naši momci imaju iskustvo igranja protiv ove ekipe, tako da oni znaju njihove kvalitete i karakteristike. Izaći ćemo muški, borbeno sa jasnim stavom i nadam se da ćemo napraviti pozitivan rezultat. Ekipa će kroz prvenstvo sigurno nadolaziti i rasti u fizičkom, ali i svakom drugom smislu“, rekao je Vidojević.

Fudbaler „Leotara“ Marko Perišić istakao je da im je dodatna motivacija za osvajanje bodova na sutrašnjoj utakmici to što igraju u gostima.

„Mislim da smo jako kvalitetno odradili pripremni period. Ostao je kostur ekipe, došli su novi igrači, novi trener i sve se to dobro uklopilo, što će najbolje pokazati rezultati u prvenstvu. Svaka utakmica je na svoj način teška, a mi moramo što prije da osiguramo opstanak Leotara u Premijer ligi“, dodao je Perišić.

Utakmica Željezničar - Leotar počinje u 21 čas.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: