Bosanski Brod:Održano takmičenje u kajaku i kanuu,veslači KKRK Trebišnjica osvojili 11 medalja | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Bosanski Brod:Održano takmičenje u kajaku i kanuu,veslači KKRK Trebišnjica osvojili 11 medalja

Datum:17.07.2022.

Juče je u Bosanskom Brodu održano međunarodno takmičenje u kajaku i kanuu koje je organizirao KKK Premium. Nastupilo je 10 klubova sa područja BiH i Hrvatske sa oko 150 sportista.

Na takmičenju su učestvovali klubovi koji već iza sebe imaju istoriju veslača na evropskim i svjetskim takmičenjima, a među njima KKRK Trebišnjica je zauzeo treće mjesto u ekipnom plasmanu. Veslači iz KKRK Trebišnjica na svojim trkama su osvojili 11 medalja i to veslajući kajak jednosjed kući su donijeli 3 zlatne, 1 srebrnih i 2 bronzane medalje, te veslajući kajak dvosjed 2 zlatne i 3 bronzane medalje.

 

Na takmičenju u Brodu Kajak klub Trebišnjica se predstavio sa 19 takmičara u svim kategorijama od škole kajaka pa do seniora.

Ekipu su vodili trener Vule Pantović, podrška treneru Mladen Grubač.

 

Milica Novaković,reprezentativka Srbije u kajaku i učesnica Olimpijade u Tokiju,koja je pripremu za Olimpijske igre vršila u Trebinju


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: