Lana Pudar na pripremama u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Lana Pudar na pripremama u Trebinju

Izvor: Radio Trebinje | Datum:29.07.2022.

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar boravi na pripremama u Trebinju pred odlazak na Evropsko seniorsko prvenstvo koje se održava od 11. do 18. avgusta u Rimu.

Lana kaže da joj je to najvažnije takmičenje u ovoj sezoni, a izabrala je zatvoreni trebinjski bazen jer su odlični uslovi za treniranje.

 „Lijepo je i ugodno u Trebinju. Nakon Trebinja odlazim za Banja Luku na pripreme pa za Rim. Jako se dobro osjećam i mislim da sam u dobroj formi. Uslovi treniranja u Trebinju su odlični i želim da se zahvalim menadžmentu ­­'Bazena' na gostoprimstvu i mislim da ću u narednom periodu sve češće dolaziti ovdje“, navela je Pudar.

Lana dodaje da na prvenstvu u Rimu očekuje borbe za medalje jer je iza sebe imala zaista tri dobra prvenstva.

Damir Đedović, Lanin trener kaže da su prezadovoljni uslovima koje nudi trebinjski zatvoreni bazen i sigurno će biti jedna od budućih stanica za pripreme koje slijede u narednom periodu.

„Lana trenira od 2011. godine i ona nas uvijek iznenadi sa nekim rezultatima koje postiže. Djevojčica sa 16 godina se takmiči sa seniorskim plivačicama, to govori da je riječ o zaista izuzetno talentovanoj sportiskinji. Naša je obaveza da joj pružimo sve uslove i nadam se da u narednom periodu tek najbolje možemo očekivati od Lane“, istakao je Đedović.

Lana Pudar je u ovoj sezoni na Svjetskom seniorskom prvenstvu u Budimpešti bila šesta i osma, na Mediteranskim igrama u Alžiru osvojila je dva zlata, a na Evrposkom juniorskom prvenstvu u Rumuniji pripala su joj dva zlata i srebro.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: