OPŠTINA NEVESINJE I FUDBALSKI SAVEZ RS GRADIĆE TEREN SA VJEŠTAČKOM TRAVOM | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

OPŠTINA NEVESINJE I FUDBALSKI SAVEZ RS GRADIĆE TEREN SA VJEŠTAČKOM TRAVOM

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:18.08.2022.

Predsjednik Fudbalskog saveza RS Vico Zeljković i načelnik opštine Milenko Avdalović potpisali su u Banjaluci ugovor o izgradnji terena sa vještačkom travom u Nevesinju. U veliki projekat Saveza koji se realizuje u godini jubileja – 30 godina postojanja, uključeno je osam lokalnih zajednica Republike Srpske. Izgradnja terena pomoći će sredinama koje učestvuju u projektu dalji razvoj, ne samo fudbala, nego i kompletnog sporta.

Predsjednik Fudbalskog saveza Vico Zeljković rekao je da će izgradnja novih terena koštati više od 500 hiljada maraka po terenu.

̶  Savez će snositi troškove travnate podloge, a gradovi i opštine troškove građevinskih radova  ̶  precizirao je Zeljković.

Fudbalski klub Velež nedavno je proslavio devet decenija postojanja, a sada će dobiti i pomoćni teren, na radost svih članova kluba.

Načelnik opštine Milenko Avdalović je najavio da će Opština Nevesinje preuzeti sve obaveze koje proizilaze iz projekta FSRS.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: