Laketa oštro osudio napade na Zeljkovića – Uspjesi se teško praštaju | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Laketa oštro osudio napade na Zeljkovića – Uspjesi se teško praštaju

Izvor: Hercegovina press | Datum:01.10.2022.

Žarko Laketa, predsjednik Područnog fudbalskog saveza Trebinje oštro je osudio orkestrirane napade na predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske i Fudbalskog saveza BiH, Vicu Zeljkovića.

Laketa navodi da se radi o udaru ne samo na pojedinca već i na institucije koje on predstavlja, a koje su u Vicovim mandatu doživjele samo uspjehe i napredak.

„FSRS je od dolaska na čelo gospodina Vica Zeljkovica , pruzio maksimalnu podrsku našem Područnom fudbalskom savezu. Svaki klub je dobio sportsku opremu , izmirene su sve obaveze saveza prema klubovima u vidu 50 % troškova kotizacije i troškova službenih lica. FK Leotar je dobio dva velika projekta , reflektore i hibridnu travu vrijednosti preko 3.000.000 maraka“, navodi Laketa.
On dodaje i da su u Vicovom mandatu FK Leotar , Velež i Sutjeska dobili projekat „Teren sa vještačkim travom, te da su potpisani ugovori sa lokalnim zajednicama čija je vrijednost 1.500.000 km .
„Takođe, do sada je finansijski u nekoliko navrata pomognut budžet PFS Trebinje. Važno je napomeniti i da je predsjednik Vico za kratko vrijeme svog mandata tri puta posjeto PFS Trebinje što prethodni predsjednik Kovačević nije uradio ni jedan put“, navodi Laketa.
Postavlja se pitanje kome i zašto smetaju mladi i uspješni ljudi poput Vica? Zašto je čovjek koji je za vrlo kratko vrijeme značajno unaprijedio fudbal u Srpskoj izvrgnut orkestriranoj hajci, dodaje Laketa u saopštenju.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: