Rukometaši ''Leotara'' spremni za pobjedu protiv ''Gračanice'' | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Rukometaši ''Leotara'' spremni za pobjedu protiv ''Gračanice''

Izvor: Radio Trebinje | Datum:07.10.2022.

Rukometaši “Leotara” sutra igraju derbi meč sa ekipom “Gračanice” iz istoimenog mjesta, u okviru 5. kola Premijer lige BiH, a i pored neugodnog protivnika, spremni su za pobjedu.

“Kao i svaka druga utakmica protiv njih, to je uvijek derbi kola, oni su u prva četiri kola imali tri pobjede i jedan poraz, tako da imaju samo jedan bod manje od nas. Svaki put su utakmice sa ‘Gračanicom’ donosile mnogo uzbuđenja, mnogo dobrih i lijepih rukometnih poteza, tako će, siguran sam, biti i ovaj put“, kaže trener „Leotara“ Darko Tavrić.

Igrački kadar, dodaje, trenutno, nije na najsjajnijem nivou.

„To je sport, dešava se, moramo da se nosimo s tim. Ekipa je spemna za sutra, ko izađe na teren, mora da pruži svoj maksimum i da pobijedimo“, ističe Tavrić.

Optimista pred sutrašnji meč protiv kvalitetne ekipe iz Gračanice je i desni bek Aleksandar Milojević.

„'Gračanica' je u prethodnim utakmicama pokazala čvrstu, brzu i dobru igru i da će ove godine biti jedni od glavnih pretendenata na titulu. Sa druge strane, mi smo pokazali da možemo da se nadigravamo sa svim ekipama, želimo da nastavimo niz dobrih igara, naročito pred domaćim navijačima, koje pozivam da ispune dvoranu i da nam i sutra budu igrač više i vjetar u leđa svih 60 minuta“, poručio je Milojević.

Utakmica u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ sutra počinje u 19 časova.

Cijena ulaznice je 3 KM, a za djecu je ulaz besplatan.

U poluvremenu utakmice biće organizovana nagradna igra za sve navijače koji su kupili ulaznicu i ostvarili pravo da osvoje nagrade. Prva nagrada je 2X1 majica Rukometnog kluba „Leotar“, druga je poklon vaučer od 100 KM za kupovinu goriva na Nestro pumpama, a treća - večera za dvoje u restoranu „Ognjište“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: