Tijana Bošković dominira na SP | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Tijana Bošković dominira na SP

Izvor: RTRS | Datum:13.10.2022.

Odbojkašica iz Bileće potvrdila je nadmoć ispred mreže i odvela Srbiju u finale Svjetskog prvenstva.
 


Tijana Bošković Foto: Screenshot


Nakon 36 poena u četvrtfinalu, Boškovićeva je osvojila 33 u polufinalu i bila najzaslužnija za pobjedu nad SAD.

Srpkinje će imati dva slobodna dana da odmore do finala, nakon što su četvrtfinale i polufinale igrale u roku od 24 časa.

- Čestitke devojkama i cijelom timu na prolasku u finale Svjetskog prvenstva. Zaista je ovo ogroman uspjeh, ne želimo ovdje da se zaustavimo. Želja nam je da ostanemo neporažene. Fenomenalna utakmica, energija, atmosfera i mislim da je to bilo presudno. Držale smo se kao jedna i uspjele da završimo u četiri seta. Drago mi je da smo poslije tog trećeg seta koji smo malo slabije odigrale uspjele da se oporavimo i sve brzo završimo. Za dva dana igramo finale, tako da imamo veoma malo vremena da odmorimo i naravno, daćemo sve od sebe - rekla je Boškovićeva.

Srbija će u finalu (subota 20 časova ) igrati sa boljim iz duela između Italije i Brazila koji igraju večeras od 20 časova.

- Svejedno nam je protiv koga ćemo igrati. Mi ćemo dati sve od sebe bez obzira na to sa kim igramo i pokušaćemo da osvojimo drugo svjetsko zlato i da ga ponesemo kući - kaže Tijana.

Srbija će u finalu biti favorit kao branilac titule, ali i jedini neporaženi tim na SP.

- Naravno da ćemo da prigrlimo ulogu favorita u finalu - zaključila je Boškovićeva.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: