U subotu (12.11.2022.) od 19č derbi 10.kola | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

U subotu (12.11.2022.) od 19č derbi 10.kola

Izvor: rkLeotar | Datum:11.11.2022.

Nova subota,novi derbi, nova borba za sami vrh tabele. U subotu (12.11.2022.) od 19č dočekujemo sportske prijatelje iz Rukometnog kluba "Konjuh" iz Živinica.

Ekipa "Konjuha" se nalazi na 5. mjestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova i utakmicom manje, što je samo jedno mjesto i bod manje od naše ekipe.

Izuzetno utrenirana ekipa i iskusna ekipa. Ekipa koja je spoj mladosti i iskustva ,od golmanskih pozicija ,pa do svake pojedinačno pozicije na terenu. Od samog starta prvenstva igraju izuzetno dobro što im pokazuje i pozicija na tabeli i sigurno je da na naš teren neće doći sa bijelom zastavom, nego da se nadigravaju i probaju odnijeti bodove.

Zbog svega ovoga i značaja utakmice za našu ekipu pozivamo sve navijače i ljubitelje rukometa da u subotu od 19h budu naš osmi igrač i pomognu nam da ostvarimo veoma važnu pobjedu ,koja nas približava ostvarenju ciljeva. DOĐI I NAVIJAJ!!

Što je sigurno da na našem terenu mi se pitamo i uradićemo sve kako bi Bregovi ostali "tvrđava" neosvojiva za sve protivnike, pa tako i za "Konjuh". Poslednji atom snage, poslednja kap znoja ostavićemo na terenu kako bi ostvariti pobjedu.

BH Telecom Premijer liga BIH
RK Leotar : RK Konjuh
12.11.2022
19:00h
Sportska dvorana "Miloš Mrdić"
Youtube: HercegTV
Ulaz 3KM, za djecu do 15 godina besplatno!


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: