Maksimović: Iako smo izgubili, čestitam našim igračima koji su dali zadnji atom snage na ovoj utakmici | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Maksimović: Iako smo izgubili, čestitam našim igračima koji su dali zadnji atom snage na ovoj utakmici

Izvor: Radio Trebinje | Datum:14.11.2022.

U okviru 18. kola Premijer lige BiH, fudbaleri Leotara danas su poraženi na stadionu „Police“ od ekipe Borca, rezultatom 0:1.

Nakon prvog poluvremena nije bilo golova, a jedini pogodak na utakmici postigao je Spremo u 63. minutu.

Fudbaler „Leotara“ Dejan Uzelac isključen je iz igre zbog crvenog kartona, a odmah nakon njega crveni karton je dobio i trener trebinjskih fudbalera Marko Maksimović.

Nakon utakmice održana je konferencija za novinare.

„Prije svega, moram da čestitam našim igračima koji su dali zadnji atom snage na ovoj utakmici i ispoštovali ono što se od njih očekivalo. Krivo mi je što su se pred kraj utakmice desile neke stvari, koje nam samo otežavaju situaciju pred narednu utakmicu protiv Sarajeva. Do sada smo uspjeli nadoknaditi zaostatak koji je bio veliki, imamo još jednu utakmicu prije zimske pauze, koju ćemo iskoristiti da se konsolidujemo na svim nivoima i da budemo ravnopravni u borbi za opstanak. Što se tiče crvenog kartona, ja sam reagovao na svog igrača Uzelca a ne na sudije. Nakon žutog kartona koji je dobio, htio sam da ga zamijenim da ga sačuvam za narednu utakmicu ali ne mogu kriviti ni njega, jer nije lako ispravno odreagovati u takvoj situaciji. Mi se na svakoj utakmici borimo i ovdje se niko nije prošetao po terenu, pa tako ni Borac danas“, kazao je trener „Leotara“ Marko Maksimović.

„Očekivali smo tešku utakmicu, znali smo da će biti teško doći do neke prilike. Mislim da smo u prvom poluvremenu imali par dobrih prilika, koje nismo iskoristili, dok smo u drugom postigli gol i došli do tri boda koja su nam jako bitna. Od kad se bavim poslom, nikada ne komentarišem suđenje“, rekao je Vinko Marinović, trener banjalučkog „Borca“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: